Zebra NailZ - ProductZ

Zebra NailZ werkt voornamelijk met CND-producten. Deze producten zijn de beste op het gebied van nagelverzorging. Zebra NailZ biedt haar klanten nagelverlengingen en nagelverzorgingsproducten aan van een topkwaliteit tegen zeer redelijke prijzen.

Maak nu een afspraak

IBX repair

IBX is een revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

 De producten CND

Nauti Nautical collection

Shellac

Zebra NailZ - Shellac

Het is geen nagellak die maar even blijft zitten en het is ook geen gel die je er maar moeilijk af kunt krijgen. Het is het beste van beiden. 2 tot 3 weken lang een prachtige hoogglans kleur, geen droogtijd en eraf in 10 minuten zonder vijlen. Op uw voeten blijft Shellac 6 tot 7 weken zitten.

Additives

Zebra NailZ - Additives

Kleurpigmenten die gebruikt worden voor nail art.

Solar Oil

Zebra NailZ - Solar Oil

Een uitgebalanceerde menging van amandel en rice bran oliƫn en vitamine E, ontworpen voor diepe doordringing in de huid en bescherming van de nagels en nagelriemen.

Spa handlotion

Zebra NailZ - Spa lotion

Deze heerlijke geurende handlotion is speciaal ontworpen om de huid zacht en soepel te houden. In een tube of handtas formaat verkrijgbaar.

Vinylux

Zebra NailZ - Vinylux

Een nagellak die 1 week op de natuurlijke nagels blijft zitten.